ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Város

BuszbérlésÖrömmel értesítjük a helyi és környékbeli lakosságot, hogy lehetőség nyílt az önkormányzat 15+1 férőhelyes Mercedes kisbuszának bérbevételére.

A buszt elsősorban sportrendezvények látogatására, iskolai osztálykirándulások, hétvégi kirándulások lebonyolítására ajánljuk.

A szervezés zökkenőmentes lebonyolítása érdekében az igénybevételt a használatot megelőzően legalább egy héttel be kell jelenteni a Városüzemeltetési Osztályon, az alábbi linken található nyomtatványon:

Letölthető igénylőlap

A kitöltött nyomtatványt a postai átfutás elhúzódásának elkerülése érdekében célszerű személyesen behozni a Városüzemeltetési Osztályra, így meg lehet győződni a kért időpont foglaltságáról.

Bérbeadási díjak:

  • 100 km-ig: 13.000,-Ft alap + 3 órát meghaladó igénybevétel esetén 4.000,-Ft/óra
  • 100 km felett: 160,-Ft/km
  • Gépkocsivezető napidíja: 7.500,-Ft.

Az autópályadíj (komp, útdíj), parkolási díj az Igénybevevőt terheli.

Az e-útdíj kötelezően fizetendő összegét az Önkormányzat előzetesen kifizeti, majd a tényleges díjat továbbhárítja az Igénybevevő felé. 

Több napos út esetén a gépkocsivezető szállását és ellátását az Igénybevevő fizeti.

Az igénybevétel feltétele a várható költségek 50%-nak kaucióként történő befizetése, mely az út meghiúsulása esetén nem jár vissza, teljesülés esetén a véglegesen kiszámlázandó díjba beszámításra kerül.

A fenti árak nettóban értendőek!

Érdeklődni lehet a 72/579-543-as telefonszámon.