ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Város

BuszbérlésÖrömmel értesítjük a helyi és környékbeli lakosságot, hogy lehetőség nyílt az önkormányzat 15+1 férőhelyes Mercedes kisbuszának bérbevételére.

A buszt elsősorban sportrendezvények látogatására, iskolai osztálykirándulások, hétvégi kirándulások lebonyolítására ajánljuk.

A szervezés zökkenőmentes lebonyolítása érdekében az igénybevételt a használatot megelőzően legalább egy héttel be kell jelenteni a Városüzemeltetési Osztályon, az alábbi linken található nyomtatványon:

Letölthető igénylőlap

A kitöltött nyomtatványt a postai átfutás elhúzódásának elkerülése érdekében célszerű személyesen behozni a Városüzemeltetési Osztályra, így meg lehet győződni a kért időpont foglaltságáról.

Bérbeadási díjak:

100 km-ig: 10.000,-Ft alap + 3 órát meghaladó igénybevétel esetén: 3.000,-Ft/óra

100 km felett: 120,-Ft/km

Gépkocsivezető napidíja: 5.000,-Ft

Az autópályadíj (komp, útdíj), parkolási díj az Igénybevevőt terheli. Több napos út esetén a gépkocsivezető szállását és ellátását az Igénybevevő fizeti.

Az igénybevétel feltétele a várható költségek 20%-nak kaucióként történő befizetése, mely az út meghiúsulása esetén nem jár vissza, teljesülés esetén a véglegesen kiszámlázandó díjba beszámításra kerül. A fenti árak nettóban értendőek!

Érdeklődni lehet a 72/579-543-as telefonszámon.