ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Turisztika

CEGA Pincészet

Bővebben a pincészetről



Cégük 2012-ben határozta el, hogy korábbi tevékenységei mellé borászattal is foglalkozni fog. A bor előállításához döntően saját termőterületeiken termelt terméskorlátozott szőlőt használnak fel. Termőterületeik a villányi borvidékhez tartoznak, Siklóson és Harkányban vannak. Boraik saját borfeldolgozójukban, hagyományos kézműves módon készülnek.

Fehérboraik és rozé boruk reduktív technológiával készülnek, a prémium kategóriás vörös boraik pedig 12-18 hónapos fahordós érlelés után kerülnek palackozásra.

A Cega Pincészet területein 2020 áprilisában is telepítettek szőlőfajtákat. Borászatuk eltökélt abban, hogy vendégeinek és partnereinek a legjobb minőségű borokat tudja biztosítani. Ezért folyamatos telepítéssel és beruházásokkal fejlesztik pincészetüket.

Több cég és baráti társaság látogatott már el az elmúlt időszakban a Siklós melletti borászatukba. Előzetes bejelentkezés alapján érkezett vendégeiknek bemutatták borkínálatukat és természetesen harapnivalóval is megkínálták Őket a borok fogyasztása között.

Elérhetőség

Cím: 7800 Siklós, Zuhánya Dűlő

Telefon: +36-20/364-6339

E-mail: cega@hbcom.hu

Honlap: www.cegapinceszet.hu