ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Város

Működik és használható Siklós első elektromos autó töltőberendezése



 

Örömmel értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a TOP-2.1.2-16-BA1-2017-00001 azonosítószámú, „Zöldváras Zöldváros - A siklósi Várkert környezettudatos és fenntartható fejlesztése” című sikeres beruházás során egy elektromos járművek használatához szükséges, alapvető töltő-infrastruktúra kiépítése is megvalósult.

A projekt átfogó célja Siklós város általános környezeti állapotnak javítása, a település fenntartható fejlődési pályára állítása, olyan technológiák, módszerek alkalmazásával, amelyek környezet- és természetvédő módon biztosítják a megépített infrastruktúra, a természeti környezet és a település működését, elősegítik a fenntartható fejlődést.

Az elektromos autó töltőberendezés megtalálható a belvárosi parkolóudvar végén, amely (Felszabadulás utca 43. szám alatti Belvárosi parkoló várfal felőli része) fizetős rendszerben, de kedvező árazással az év minden napján, 24 órában elérhető.

A siklósi töltőoszlop üzemeltetője TEApont hálózat (azaz Sarkcsillag Invest Kft). A cég küldetése az elektromos autózás jövőjét segíteni, hogy egy élhetőbb és tisztább környezetet biztosítsanak mindenki számára.

A töltés indítására lehetőség van QR kód leolvasásával, a “Teapont” telefonos applikációval vagy két weboldalon, a www.teapont.hu és a map.gyorstoltok.hu oldalakon, regisztráció után.

A töltés a készüléken található QR kód leolvasásával webes felületről indítható és online bankkártyás fizetésre van lehetőség. A bankkártya adatok elmentése esetén a következő alkalommal már a bankkártya adatok megadása nélkül is indíthatjuk a töltést.

A QR kód leolvasása helyett a töltést elindíthatjuk a map.gyorstoltok.hu oldalon látható térképes keresőből is, ahol a töltőpontok üzemkész, illetve szabad vagy foglalt állapota távolról is ellenőrizhető.

A Teapont töltők használatához szükséges regisztráció nem csak a helyszínen a töltés indításakor, hanem az üzemeltető honlapján előre is elvégezhető a www.teapont.hu oldalon, vagy a “Teapont” applikációnak letöltése után, így már az első töltés gyorsabban megkezdhető.

Pontos dátum: 0000-00-00 00:00:00