ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Város

Tájékoztatás a településképi rendelet módosításáról

TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET MÓDOSÍTÁSA

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Siklós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 69/2023. (IV.25.) számú határozatával döntött a településképi rendelet módosításáról és az ezzel kapcsolatos módosítási eljárás 2024. január 23-án az E-TÉR rendszerben elindult.

A módosítás az épületek homlokzati kialakításának pontosítása érdekében történik.

A tervezett módosításokat tartalmazó rendelettervezet feltöltésre került az E-TÉR felületére, ahol a partnerek (lakosság, civil szervezetek, gazdálkodó szervezetek, vallási közösségek) a tervek megismerését és véleményezését az E-TÉR felületén 2024. február 14-ig tudják megtenni. A tervek megismerésére és véleményezésére ügyfélkapus bejelentkezést követő regisztrációval nyílik lehetőség.

A regisztrációhoz készült segédletek az alábbi linkeken érhetők el:

https://www.e-epites.hu/onkor.../oeny-regisztracios-segedlet

https://www.e-epites.hu/.../utmutato_az_oeny...

Egyúttal felhívjuk a figyelmet arra is, hogy akik a jövőben szeretnének értesülni a településterv, a kézikönyv és a településképi rendelet készítéséről, módosításáról, illetve a tervek véleményezési lehetőségével élni, a regisztrációt mindenképpen szükséges megtenni.

A jelenleg folyamatban lévő településképi rendelet módosításáról, az E-TÉR-ben történő regisztrációról, valamint a véleményezés lehetőségéről további tájékoztatást, illetve segítséget kaphatnak Salamon Mónika települési főépítésznél a 72/579-549 telefonszámon vagy személyesen a Siklós, Kossuth tér 1. szám alatti főépítészi irodában.