ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Város

Tájékoztatás az arculati kézikönyv, településképi rendelet, településterv megismeréséhez és véleményezéséhez szükséges regisztrációról

Tájékoztatás az arculati kézikönyv, településképi rendelet, településterv megismeréséhez és véleményezéséhez szükséges regisztrációról

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, civil szervezeteket, gazdálkodó szervezeteket, vallási közösségeket (partnereket), hogy a bekövetkezett jogszabályváltozás miatt az arculati kézikönyv, településképi rendelet, településterv elkészítése, illetve módosítása során a tervek megismerését és véleményezését a jövőben az E-TÉR felületén, digitálisan tudják megtenni. A partnerek ügyfélkapus bejelentkezéssel és egy egyszerű regisztrációval kaphatnak értesítést az elindult eljárásokról, hogy ezt követően lehetőségük legyen arra, hogy a terveket megismerjék és véleményezzék azokat. A regisztrációhoz készült segédletek az alábbi linkeken érhetők el:

https://www.e-epites.hu/onkormanyzatok/oeny-regisztracios-segedlet

https://www.e-epites.hu/sites/default/files/csatolmanyok/utmutato_az_oeny_regisztraciohoz_2.pdf

Akik a jövőben szeretnének értesülni a településterv, a kézikönyv és a településképi rendelet készítéséről, módosításáról, illetve a tervek véleményezési lehetőségével élni, a regisztrációt mindenképpen szükséges megtenni.

További tájékoztatást, illetve segítséget kérhetnek Salamon Mónika települési főépítésztől a 72/579-549 telefonszámon vagy személyesen a Siklós, Kossuth tér 1. szám alatti főépítészi irodában.