/
/
ma Vince névnap van
2018. Január 22
-5°C / 2°C
a honlap akadálymentes változata
KERESÉS
az oldalon

CUKRÁSZDA, KÁVÉZÓ, SÖRÖZŐ, BOROZÓ

Carpigiani Cukrászda

Cím: 7800, Siklós, Felszabadulás u. 31.

Tel.: +36 70/278-6915

E-mail : capricukraszda@gmail.com

Siklós szívében található a régóta neves Capri cukrászda,ahol tradicionális és a XXI. századi sütemények és fagylaltok közül választhatnak kedves vendégeink.

 

Czukor Borsó

Cím : 7800, Siklós-Máriagyűd Arany János u. 29.

Tel.: +36 70/943-4504

Kézi készítésű sütemények, cupcake-ek, macaronok, illetve kekszek és különleges bonbonok színesítik a palettát. A Czukor Borsó nehezen jellemezhető egy szóval, nem csak az ízlelő bimbókat, hanem a szemet és a fület, de főként a lelkeket szeretnénk kényezteti az ötletgazdák. A kávézó és kézműves bolt mellett olyan helyiségek is rendelkezésre állnak, ahol a gyermekeknek kézműves foglalkozásokat lehet tartani, ahol lehet bonbont önteni, teakeverékeket csinálni.

 

Harmat Cukrászda

Cím: 7800, Siklós, Mária u. 3

Tel.: +36 20/ 248-2404

E-mail: harmatcukraszda@gmail.com

Siklós szívében található a Harmat Cukrászda, kellemes környezetben, tágas terasszal várja vendégeit az 5perc sétára található híres siklósi vártól,a Két Sirály Étterem mellett. Kávé, sütemény, illetve fagylalt különlegességek bőséges választéka fogadja a hozzánk betérőket. Kérésre bármilyen tortát elkészítünk.

 

Mediterrán Söröző

Cím: 7800, Siklós Gordisai út 1.

Honlap: medisorozo.hu

Üzletünket 2006-ban nyitottuk. Sörözőnkben ez idő alatt kialakult vendégkör mellet sok fiatal fordul meg nap, mint nap és élvezi a barátságos hangulatú 60 fő befogadó képességű helységben, és a 36 fős galérián a baráti beszélgetéseket. Valamint a 30 fős terasz adta lehetőségeket, amely tavasztól – őszig rendelkezésére áll kedves vendégeink számára. Vendégeinket vidám, baráti hangulattal, TEKÉVEL, hűtött italokkal, nagyképernyős színes Tv-vel, kiváló parkolási lehetőséggel, és szolid árakkal várjuk.

 

Vienas ABorozó

Cím: 7800, Siklós, Felszabadulás u. 7.

Tel.: +36 30/299-3547

Honlap: vineas.hu

A Vineas Aborozó borbár látványos és autentikus rendezvényhelyszín turistacsoportok, céges partyk befogadására a mediterrán kisváros, Siklós szívében, a Siklósi Vár lábánál.